tirsdag 22. november 2011

Crocheted throws & wraps

 Crocheted throws & wraps - 25 throws, wraps and blakets to crochet av Melody Griffiths. Denne datt ned i postkassa (underlig hva? Amazon altså..) en gang i våres og gledet meg veldig til mange fine oppskrifter. Var litt skuffet da jeg åpnet den, det var vel ca halvparten som jeg syntes virket skikkelig unødvendig og stygt! Men etter å ha bladd i den en del, fant jeg flere ting jeg hadde lyst til å prøve meg på, og nå er jeg egentlig superfornøyd med kjøpet!
Har allerede heklet ferdig denne duken (litt underlig med en duk i en bok om "throws and wraps"?) som var en stor suksess. Jeg er fullt i gang med det hvite blomsterteppet som man så vidt ser bile av til høyre på det første bildet under.
Så selv om boka inneholder mye rare oppskrifter, ikke alltid er like godt forklarte (det er ikke alle som inneholder skikkelige diagrammer, noe jeg er veldig glad i...) og det er litt forvirrende at de bruker andre begreper enn andre engelske hekleoppskrifter jeg tidligere har brukt, så er jeg alt i alt fornøyd og anbefaler denne til alle som er glad i å hekle små og store tepper! Det er ganske enkle oppskrifter og enkelt å hente inspirasjon fra flere av oppskriftene. Løp og kjøp!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar